Otvaranje-Firme.com

Pozovite 062/100-24-24
u Beogradu i celoj Srbiji
naziv usluge:
Promena adrese preduzetnika (radnje ili agencije)
Beograd i cela Srbija
Cena, potrebna dokumenta i postupak promene adrese preduzetnika
Cena
2 000 RSD + takse:

APR naknada za promenu adrese preduzetnika 800 dinara

Potrebna dokumenta za promenu adrese preduzetnika

Dokumenta koja treba da ponesete na potpisivanje dokumenata su:

1. ako je preduzetnik fizicko lice iz Srbije - licna karta iskljucivo (ne moze pasos)

2. ako je preduzetnik fizicko lice iz inostranstva - pasos

postupak - Redosled koraka za promenu adrese preduzetnika:

1. Popunite Formu za promenu adrese preduzetnika (preseljenje radnje, agencije) koja se nalazi sa desne strane ove web stranice

2. Pripremicemo potrebnu dokumentaciju, i kontaktirati Vas da dodjete do nase agencije da potpisete dokumenta. Mi se nalazimo na Novom Beogradu, u bloku 45, adresa Jurija Gagarina 231, lokal 326. Placanje za nasu uslugu i sve takse je prilikom potpisivanja dokumenata.

3. Nakon potpisivanja, kompletan postupak do kraja zavrsavamo mi - predajemo dokumentaciju u APR, i u roku od 2 dana Vas obavestavamo o zavrsetku postupka.

Vase jedine obaveze su da nam posaljete potrebne podatke kroz formu sa desne strane, i da dodjete na potpisivanje dokumentacije. Sve ostalo je nasa obaveza.

Nasi klijenti su iz cele srbije, ali i iz inostranstva!

Za klijente van Beograda postupak se uspesno zavrsava putem Interneta ili preko Poste. Uspesno saradjujemo sa velikim brojem firmi i fizickih lica sirom Srbije.

 

Klijentima iz inostranstva nudimo mogucnost da veliki broj postupaka u Agenciji za privredne registre uradimo na osnovu ovlascenja, bez potrebe njihovog dolaska u Beograd. Nakon nekih postupaka klijent mora doci u Beograd zbog dodatnih postupaka u banci ili Poreskoj upravi, a nakon nekih postupaka klijent uopste ne mora doci u Beograd. Za detaljnije informacije, kontaktirajte nas putem telefona ili emaila.

podaci potrebni za pripremu dokumenata za promenu adrese preduzetnika

Popunite formu ispod i posaljite nam potrebne podatke za pripremu dokumentacije:

Virtuelna

Kancelarija na Novom Beogradu

Poslovna adresa firme, primanje i prosledjivanje poste

Zelite da registrujete firmu, ali vam je potrebno sediste firme, priimanje i prosledjivanje poste? Pruzamo vam navedene usluge po veoma povoljnim cenama.

Knjigovodstvena

agencija Ab lux Novi Beograd

20 godina iskustva u pruzanju knjigovodstvenih usluga

Knjigovodstvena agencija Ab lux vec vise od 20 godina vodi poslovne knjige za veliki broj privrednih subjekata. Agencija zaposljava 8 osoba, a rukovodilac je diplomirani ekonomista i ovlasceni racunovodja. Bogata referentna lista i preko 20 godina poslovanja samo su neki od razloga da vodjenje Vasih poslovnih knjiga prepustite bas nama.